Társprojektek:
Válasszon nyelvet:
Válasszon nyelvet:

A Beruházó

ATREIDA Kft.

A Vár Üzletház beruházója és fejlesztője az ATREIDA Ingatlanforgalmazó Kft. A társaság egy olyan sikeres cégcsoport tagja, amely több, mint 15 éve működik az ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés területén.

Számos megvalósult és folyamatban lévő projekt eredményeképpen a cégcsoport jelenleg kb. 20 hektárnyi, közel 300.000 m2 fejleszthető szintterületü ingatlanvagyonnal rendelkezik.

A társaság rövid- és középtávú fejlesztési koncepciójának középpontjában a következők állnak:

Megvalósult, illetve folyamatban lévő beruházásaink:

Projektek

Megvalósult, illetve folyamatban lévő beruházásaink:


Renó Udvar
Rénóudvar Bevásárló- és Irodaközpont, Budapest XIII.ker. Váci út 160-168.: a jelenleg is sikeresen működő saját tulajdonú létesítmény.


Jutascenter
Veszprém, Jutasi út: 4,5 hektáros, kiemelkedő adottságokkal rendelkező területen a Jutas Center bevásárlóközpont létesítése.


Várüzletház
Kaposvár, Vár utca: Bevásárló és szolgáltató központ létesítése. 15.000 m2 szintterületen 10.000 m2 kereskedelem és szolgáltatás.


Mediterránkikötő
Alsóörs: A Balatonparti 7,5 hektáros területen külső-belső kikötő, és ehhez kapcsolódóan apartmanházak, illetve wellness-központ építése.


Linzi Ház
Budapest, I. kerület, Szabó Ilonka u. 28.: Exkluzív társasház luxuslakásokkal a Bécsi Kapunál, az Európa Park szomszédságában.


Viennagate
Budapest, I. kerület, Ostrom u. 3.: Exkluzív rezidencia diplomáciai- , illetve cégképviseletnek vagy két luxuslakásnak a Bécsi Kapunál.